Louise Munk Poulsen
Beskrivelse

Hej Jeg hedder Louise. Jeg har været med i Neptun Svømmeklub fra dens begyndelse som svømmer, og startede som hjælpeinstruktør i 1991. Jeg underviser pt kun voksenhold, men har haft alle holdtyper i klubben.

Freja Angelo
Beskrivelse

Jeg hedder Freja, og er født i 1997. Jeg er uddannet svømmeinstruktør, og har arbejdet i Neptun Svømmeklub siden 2011.
Jeg underviser primært Guldfisk, blæksprutter, sæler, søløver, delfiner og voksen crawl hold. Jeg bliver færdiguddannet sygeplejersker i januar 2022.

Vikar Vikar
Vis hold
Mathias Nikolajsen
Beskrivelse
Mit navn er Mathias og jeg er fra årgang 1999. Jeg studerer til dagligt til medicin og teknologi – ingeniør på DTU/KU, og bruger ellers min tid på diverse sportsaktiviteter samt mit arbejde her i Neptun svømmeklub. Jeg har været i klubben siden 2017, og tog i 2019 svømningens grunduddannelse hos Dansk Svømmeunion, og kvalificerede mig således til svømmeinstruktør.
Vi takker vore sponsorer