Nyheder

Julie Nielsen
Beskrivelse

Jeg hedder Julie og er født i 1999. Jeg har selv svømmet og været tidligere konkurrencesvømmer. Jeg er uddannet svømmeinstruktur, og har arbejdet i Neptun Svømmeklub siden 2014, først som hjælpe instruktør og nu som instruktør.

Jeg har undervist primært blæksprutter, sæler, søløver, hajer og spækhuggere og voksen crawl hold. Herudover har jeg også haft babysvømning. 
Se hele beskrivelsen
Mathias Nikolajsen
Beskrivelse
Mit navn er Mathias og jeg er fra årgang 1999. Jeg studerer til dagligt til medicin og teknologi – ingeniør på DTU/KU, og bruger ellers min tid på diverse sportsaktiviteter samt mit arbejde her i Neptun svømmeklub. Jeg har været i klubben siden 2017, og tog i 2019 svømningens grunduddannelse hos Dansk Svømmeunion, og kvalificerede mig således til svømmeinstruktør.
Se hele beskrivelsen
Merethe Nisted
Beskrivelse

Jeg startede i Neptun i 2019, som instruktør på vandgymnastik og helsesvømning. Efter både babysvømmekursus, børnetræner svømmekursus og praktisk erfaring gennem 2 år i klubben har jeg svømmehold fra forælder/barn til let øvede.

Ved siden af Neptun er jeg Børne-og familiefotograf i mit firma Photography by Nisted.

Se hele beskrivelsen
Sebastian Carlsen
Beskrivelse

Hej! Jeg hedder Sebastian, og jeg er fra år 1999. Jeg har været svømmetræner i Neptun Svømmeklub siden 2016. Jeg har taget Svømningens Grunduddannelse, men min svømmeerfaring stater tilbage fra min egen tid som konkurrencesvømmer. Jeg har gennem årene i Neptun haft de fleste hold - fra Blæksprutter til Spækhuggere og voksensvømning - dog har jeg i år hovedsageligt de ældste svømmere og lidt voksensvømning.

Se hele beskrivelsen
Vikar Vikar
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Instagram
Vi takker vore sponsorer