Julie Nielsen
Beskrivelse

Jeg hedder Julie og er født i 1999. Jeg har selv svømmet og været tidligere konkurrencesvømmer. Jeg er uddannet svømmeinstruktur, og har arbejdet i Neptun Svømmeklub siden 2014, først som hjælpe instruktør og nu som instruktør.

Jeg har undervist primært blæksprutter, sæler, søløver, hajer og spækhuggere og voksen crawl hold. Herudover har jeg også haft babysvømning.
Sebastian Carlsen
Beskrivelse

Hej! Jeg hedder Sebastian, og jeg er fra år 1999. Jeg har været svømmetræner i Neptun Svømmeklub siden 2016. Jeg har taget Svømningens Grunduddannelse, men min svømmeerfaring stater tilbage fra min egen tid som konkurrencesvømmer. Jeg har gennem årene i Neptun haft de fleste hold - fra Blæksprutter til Spækhuggere og voksensvømning - dog har jeg i år hovedsageligt de ældste svømmere og lidt voksensvømning.

Alma Kirstine Djursner
Beskrivelse

Jeg hedder Alma, og har været ansat i neptun svømmeklub siden sommeren 2020. Jeg har selv svømmet i klubben siden 2014, og nydt det i fulde drag.Jeg blev født i foråret 2006, og opvokset i Roskilde.
Jeg glæder mig meget til at se jer:)

Vis hold
Vikar Vikar